Ny blogg

 

Detta är mitt första inlägg på denna blogg! Jag har en annan blogg också som jag har bloggat på i ungefär 5 nu, men har slutat med det på sista tiden och jag kände att jag ville starta något nytt! Det ska bli roligt och vi får se hur detta går! 
 
Ni kanske vill veta lite mer om mig? Ja jag heter som sagt Malin Björk och är 17 år gammal. Ni kanske undrar varför bloggen heter just M Betilla? M står för Malin såklart, och Betilla är samma som Björk fast på Italienska, egentligen är det Betulla men tycker Betilla var finare. Jag bor just nu i Skellefteå, men föddes i den fina staden Göteborg och flyttade upp hit kring 5 års åldern. Jag vet inte vad ni mer vill veta så det är bara att fråga på, är öppen för nästan allt! 
 
Jag är inte så bra på ta bilder på mig själv eller vad som helst egentligen men nu när jag har en blogg som jag vill bli seriös med så är det självklart att jag ska lägga upp roliga och bra bilder. Vi får ser hur det går eftersom att den enda kameran jag har är en digitalkamera! Nåväl, det är alltid en början :-)
 
Allmänt | |
#1 - - linnea:

Snygg!

Svar: Oj tack så mycket och detsamma!
None None

Upp